Evim Yuvan Olsun Kampanyası

Pazar, Şubat 19, 2023

Binlerce kişinin evsiz kaldığı yüzyılın felaketinde yaralarımızı birlikte sarma zamanı. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hâlihazırda kullanmadıkları evler sıcak bir yuva özlemi çeken depremzedelere geçici de olsa bir mesken olabilir.

Kimimizin ekran başında kimimizin de sosyal medya üzerinden yakından takip ettiğimiz yüzyılın felaketi hepimizi derinden sarstı.
 
Arama kurtarma ekipleri canla başla çalışıp enkaz altındakileri kurtarırken bölgeden uzakta olan vatandaşlarımız hazırladıkları yardım kolilerini bölgeye göndermek için seferber oldu. Şefler mutfakta, gönüllüler sokakta yaralarımızı sarmaya gayret etti. 
 
Hepimizin “Depremzedeler için ne yapabilirim?” sorusuna cevap aradığımız bu zorlu süreçte kullanmadığımız evlerimiz depremzedelere yuva olabilir.

"Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evlerimizi depremzedelere küçük bir kira bedeli karşılığında ya da ücretsiz açabilir veya onların kiralarını karşılayabiliriz. Depremde evlerini kaybeden ailelerin bu zor süreçten en az hasarla çıkması için hep birlikte el ele verelim ve "Evim Yuvan Olsun!" diyelim.



İlgili Haberler

uluslararasi-ogrenciler
Uluslararası Öğrenciler

Türkiye Cumhuriyeti ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti arasında; yatırımların teşviki ve kolaylaştırılması, yükseköğretim, arş

Cuma, 19 Nisan 2024

yurtdisi-vatandaslar
Yurtdışı Vatandaşlar

Avrupa'da Türkler Başarı Hikayesi Yazdı

Salı, 16 Nisan 2024

yurtdisi-vatandaslar
Yurtdışı Vatandaşlar

Brüksel Büyükelçiliğimizde düzenlenen bayramlaşma programı için Belçika’da bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YT

Salı, 16 Nisan 2024