4.Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi Nevşehir’de Yapılacak

Cuma, Ağustos 20, 2021

4.Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi 22 – 24 Kasım tarihleri arasında İlmi Etüdler Derneği (İLEM) ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) işbirliğinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir’de düzenlenecektir.

        4.Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi 22 – 24 Kasım tarihleri arasında İlmi Etüdler Derneği (İLEM) ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) işbirliğinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir’de düzenlenecektir.

            Kongrenin teması “Göç ve Mültecilik” olarak belirlenmiş olup uluslararası öğrenciler sosyal bilimlerin çeşitli disiplinlerinde tarihsel ve güncel konuları ele alan bildiriler sunulabilecektir. Kongrede Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Sosyoloji, İnsan Hakları, Diaspora, Göç, Mülteciler, Edebiyat, Felsefe, İletişim, Hukuk, Sosyal Politikalar alanlarının yanı sıra sosyal bilimlerin diğer bilim dallarına ait bildiriler kabul edilecektir.

            Program kapsamında çeşitli kültürel, sosyal ve müzikal etkinliklerin yer alması öngörülmekte olup, kongre sonunda içerisinde sonuç raporu ve bildirilerin yer alacağı kitapçık hazırlanacaktır.

 

 


İlgili Haberler

duyurular
Duyurular

Alan Uzmanı Alımı Sınav Sonuçları

Cuma, 26 Nisan 2024

telve
Telve

Merhabayla hoşça kal arasına sıkışmış bir zamanda yürüyorum Berlin sokaklarında. Varlığımın mayalandığı şehirden izlere, enge

Cuma, 26 Nisan 2024

uluslararasi-ogrenciler
Uluslararası Öğrenciler

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen "Uluslararası Öğrenciler Kısa Film Festivali"

Pazartesi, 22 Nisan 2024