Genç Girişimciler Sahada Eğitim Programı Ankara’da Gerçekleştirildi

Perşembe, Mart 21, 2024

YTB tarafından yürütülen “Genç Girişimciler Sahada! Eğitim Programı" 4 ülkeden 21 katılımcı ile gerçekleştirildi. Programda katılımcılar uluslararası iş birliği ve girişimcilik konularında deneyimler kazandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile yürütülen Genç Girişimciler ve Güçlendirme Projesi kapsamında düzenlenen "Genç Girişimciler Sahada! Eğitim Programı" 5-11 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirildi. Programda 4 ülkeden 21 katılımcı yer aldı.
Eğitim programı boyunca katılımcılara alanında uzman isimler tarafından çeşitli eğitimler ve seminerler verildi. Ayrıca Ulusal Ajans temsilcileriyle Erasmus+ hakkında soru-cevap oturumu tertip edildi. Katılımcılar YTB Başkanı Abdullah Eren ile de bir araya geldi. Eren toplantıda katılımcıların sorularını cevapladı. Bunun yanında KOSGEB tarafından “Girişimcilere yönelik teşvikler ve destekler” konulu seminer organize edildi. Projenin sonunda ise katılımcılara sertifikaları takdim edildi.


İlgili Haberler

duyurular
Duyurular

Alan Uzmanı Alımı Sınav Sonuçları

Cuma, 26 Nisan 2024

telve
Telve

Merhabayla hoşça kal arasına sıkışmış bir zamanda yürüyorum Berlin sokaklarında. Varlığımın mayalandığı şehirden izlere, enge

Cuma, 26 Nisan 2024

uluslararasi-ogrenciler
Uluslararası Öğrenciler

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen "Uluslararası Öğrenciler Kısa Film Festivali"

Pazartesi, 22 Nisan 2024